APP Sant Pere del Bosch Hotel&SPA

El Sant Pere del Bosc Hotel & Spa ha esdevingut un dels llocs de referència en els últims temps com a hotel de luxe, sense saturacions i amb una acurada atenció al detall i a les persones. Fruit del seu tarannà precursor i facilitador en la vida dels seus clients, presenta una innovadora aplicació on l’usuari tindrà l’oportunitat de començar a gaudir de les sensacions que descobrirà durant la seva estada a l’hotel.

Instalaciones   Sant Pere del Bosc Hotel   SPA

L’aplicació és intuïtiva i té com a objectiu deixar entreveure algunes de les descobertes que els clients poden gaudir durant la seva estada al recinte, preuades experiències culinàries, massatges personalitzats en parella o a l’aire lliure, piscina d’aigua salada a l’aire lliure, amb el seu «xiringuito de Sant Pere», spa amb circuit d’aigües regeneradores, descans als seus inimitables estades, esport a través dels camins «GR» que travessen la propietat…

En l’aplicació publicada recentment els usuaris podran conèixer les instal·lacions i els seus serveis. Aquesta neix amb vocació de comunicar, i és per això que està destinada tant a tablets com smartphones, sigui tecnologia Android o Apple.

Instalaciones   Sant Pere del Bosc Hotel   SPA (1)

L’App publicada per l’Hotel & Spa Sant Pere del Bosc és una aplicació dinàmica on l’usuari trobarà cupons de descomptes, comentaris, accés a xarxes socials, posa’t en contacte, fotografies… La instal·lació de l’app de l’Hotel & Spa Sant Pere del Bosc és instantània, només cal fer un parell de clics per descarregar i començar a utilitzar-la. Ocupa pocs MB i està pensada perquè sigui una eina útil per conèixer Sant Pere del Bosc des del món online.