Història i modernització de sant pere del bosc hotel & spa

Sant Pere del Bosc Hotel & Spa és un emplaçament excepcional del segle X que es troba envoltat per una extensió de 8.985 hectàrees de Parc Natural, està situat a només 6,5 km de les millors cales de la Costa Brava ia 92’5 km l’aeroport de Barcelona.

La història explica que els religiosos benedictins habitaren el monestir fins que va ser incendiat pels invasors francesos en 1694, moment a partir del qual la comunitat va ser incorporada a Sant Pere de Galligans i el monestir va ser clausurat. Però l’època daurada de Sant Pere no comença fins a 1860 quan Nicolau Font i Maig, «Comte del Jaruco», enriquit a Cuba, va encarregar a un joveníssim arquitecte Modernista, Puig i Cadafalch, la reforma i ampliació de la finca, convertint-se en el que va ser i continua sent avui, una de les finques Modernistes més senyorials de la zona.

Des de Juliol de 2011 reneix transformat en un sorprenent hotel, cuidant el patrimoni de la seva arquitectura i oferint la millor tecnologia. 19 Suites amb decoració individualitzada. El seu complet Spa, ofereix més de 50 tractaments i una carta de serveis ayurvèdics, fan que sigui un establiment on renovar-se, relaxar-se i retrobar-se. No podem oblidar la gastronomia Mediterrània oferta en el Restaurant L’Indià, basada en productes de la terra, és única i inspiradora.

L’Spa està ubicat al Jardí de Sant Pere del Bosc Hotel & Spa davant la seva piscina exterior d’aigua salada, dotat amb tres àmplies sales de tractaments, sala de massatges tradicional, sala de massatges Vichy i Sala ayurveda única i inspiradora.

Les 19 Suites estan individualment decorades i pensades per oferir el màxim confort, destaquen per la seva calidesa, elegància, estètica d’avantguarda, el seu disseny funcional i el seu equipament d’alta tecnologia. Han estat enginyosament dissenyades per convidar al client a repetir la seva estada, buscant vivències diferents en cada un dels seus meravellosos escenaris, i són ideals per fer una escapada romàntica a un hotel amb spa.