L’escapada perfecta a Sant Pere del Bosc Hotel&Spa

Si necessites desconnectar aquest Nadal, o vols celebrar l’aniversari amb la teva parella, Sant Pere del Bosc Hotel és el lloc ideal. Gaudiràs del teu moment de pau, relax i tranquil·litat a un hotel on el seu principal objectiu es la satisfacció del client. Un servei acurat combinat amb les millors instalacions y tractaments de spa faran que sigui un moment inoblidable.

santperedelbosc3

Sant Pere del Bosc Hotel&Spa compta amb 19 suites amb dissenys completament diferents entre si que conviden al client a repetir l’estància buscant noves vivències als diferents escenaris.

santperedelbosc4

Pel que fa a la resta d’instal·lacions l’hotel compta amb jardins al voltant de l’hotel, sala de reunions, piscina exterior d’aigua salada i un petit lounge situat a la part alta de l’hotel on poder gaudir de las més exclusiva privacitat. A més també oferixen la possibilitat de gaudir d’una exquisida gastronomia al seu restaurant L’Indià.

santperedelbosc2

Per últim cal parlar del Spa, compta amb més de 25 tipus de tractaments diferents i està format per una piscina interior amb circuit d’aigÜes, diferents sales d’estètica, sala ayurvèdica i la cova, on podrás relaxar la teva ment, meditar i equilibrar tots els teus pensaments.